fckg cannot write to /usr/share/dokuwiki/lib/plugins/fckg/fckeditor/userfiles/. Please check the permissions.

Qué som?

graciasensefils.net és una xarxa de comunicacions telemàtica en format obert, llibre i neutral seguint la llicència lliure Comuns XOLN promoguda per guifi.net.

Aquesta xarxa s'organitza de forma horitzontal on no hi ha cap estructura. Les propostes es van parlant per correu i de tant en tant, troban-se presencialment.

Sobre aquesta xarxa pots disposar d'una ip fixa on posar un servidor de pàgines web, pots accedir o posar tu mateix un amb docus, pelis, música… Es pot trucar per teléfon aprofitant la trucades gratuïtes d'un altre, i qualsevol servei que es pugui implementar sobre una xarxa de comunicacions.

Com connectar-se a la xarxa

Principalment hi ha dos opcions: Fer-ho un mateix amb l'ajuda de voluntaris o contractar serveis professionals. Recomanem la primera opció perquè cal ser autosuficients ;-)

Fer-ho un mateix

  1. Unir-se a la llista de coordinació de la xarxa enviant una carta a graciasensefils-join@llistes.graciasensefils.net per estar al dia.
  2. Assigna't una adreça IP creant un usuari, un node i un trasto a la zona Núvol de Gràcia de guifi.net. Guía pas a pas en castellà
  3. Esbrinar quina és la millor localització de l'edifici per a situar el node, en principi com més alt millor. Comptar els metres del recorregut per on aniria el cable de xarxa fins un endoll d'electricitat.
  4. Escollir el maquinari a usar. Consulta a la llista de coordinació si no ho tens molt clar.
  5. Comprar el material.
  6. Muntar el node si aquest
  7. Carregar el programari qmp.cat al maquinari si s'ha comprat sense aquest.
  8. Configurar el programari.

Consulta els teus dubtes a info@graciasensefils.net.

Contractar serveis professionals

Pots contractar serveis professionals per tal que s'encarreguin de tot el procediment o bé de les parts que prefereixis.

unir-se_a_la_xarxa.txt · Darrera modificació: 2013/07/25 16:33 per sim6
CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported
chimeric.de = chi`s home Creative Commons License Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0